Certeso

Doe mee met #elkeschoolbrandveilig

Wij helpen jouw school brandveilig te maken

Je school brandveilig maken: dat is een grote  uitdaging en dat weet de directie en preventiedienst van elke school maar al te goed. Iedereen wil van zijn school een plek maken waar onze kinderen zich thuis voelen. Een plaats waar zij zorgeloos kunnen spelen en leren. Certeso wil daarom meewerken door zijn kennis over brandveiligheid te delen met zo veel mogelijk scholen.

Daarom lanceren we #elkeschoolbrandveilig, waarbij wij zoveel mogelijk scholen willen helpen om de schoolgebouwen zo brandveilig mogelijk te maken.

Schrijf je in voor de Quick Fire Check

Wil jij graag weten hoe brandveilig jouw school precies is? Schrijf je dan in voor een Quick Fire Check. Elke maand kiezen we enkele scholen uit waar onze expert langs zal komen om de brandveiligheid in kaart te brengen. Wees er snel bij de plaatsen zijn beperkt.

Ontvang een waardebon om goed van start te gaan

Wij vinden het fantastisch dat jij de brandveiligheid in jouw school wil aanpakken. Helaas laat het schoolbudget het niet altijd toe om alles grondig aan te pakken. Om jouw school een eerste duwtje in de rug te geven voorzien we een waardebon tot 1500 euro voor elke school waar we een Quick Fire Check uitvoeren. Die kunnen jullie besteden aan brandveiligheidsdiensten van Certeso. Zo kunnen jullie een vliegende start nemen richting een goed brandpreventiebeleid! 

Is brandveiligheid ook belangrijk voor jou en jouw school? Vul onderstaand formulier in en wie weet komen onze experts binnenkort bij jullie school langs.

Schrijf jouw school hier in