Certeso

Digitaal Interventie Plan (DIP)

Het Digitaal Interventie Plan is het populairste digitale platform onder de Vlaamse brandweerzones. De toepassing vergemakkelijkt de samenwerking tussen de brandweer en exploitant. U kan werken in een collaboratief platform en rapporten genereren met één muisklik. Bovendien kan u alle info op elk moment aanpassen en beveiligd opslaan.

Dé toepassing voor uw brandweerzone

Bij een incident moet jij als brandweer snel kunnen ingrijpen. Dan is het erg belangrijk dat je zoveel mogelijk informatie hebt over het gebouw. De werkgever moet deze info delen met jullie, de hulpzones. En dat gebeurt niet altijd. Die uitwisseling van informatie gebeurde ook vaak op papier, wat niet overzichtelijk was. 

Daarom werkte Certeso twee jaar samen met de brandweer  aan de ontwikkeling van het Digitaal Interventieplan. Een platform waarin je makkelijk belangrijke info kan opslaan, en die meteen gebruiksklare interventiedossiers genereert. 

Het resultaat? Een verminderde werklast voor hulpverleningszones en een garantie op een snelle interventie.

Digitaal Interventieplan in het kort

Standaard lay-out

Maakt gebruik van de kleuren, pictogrammen en figuren volgens de standaard van de zone. Alle dossiers zijn op dezelfde manier opgesteld.

Up-to-date

Hou uw interventieplannen up-to-date door middel van automatische herinneringen. De exploitant wordt regelmatig gevraagd om zijn dossier na te kijken.

Snelle oriëntatie

De inhoud en lay-out van het dossier maakt het mogelijk voor de brandweer om bij een interventie de juiste gegevens terug te vinden in het dossier.

Wist je dat...

Zo goed als alle brandweerzones in Vlaanderen reeds gebruik maken van het Digitaal Interventieplan?

Certeso
Digitaal Interventieplan
Digitaal Interventieplan

...

Wil jij als brandweerzone meer info?

Wij komen graag vrijblijvend langs om onze toepassing te tonen. Daarna krijgt u toegang tot de toepassing om alles zelf te proberen. Graag eerst nog meer informatie? Download hieronder onze flyer met meer info over het Digitaal Interventieplan. Ook kan je een voorbeeld interventiedossier downloaden dat werd gegenereerd met onze software.