Certeso

Safety Walk

Snelle rondgang dankzij Safety Walk

Als preventieadviseur is het belangrijk om regelmatig een rondgang doorheen je gebouwen te doen, om ter plaatse vast te stellen wat de grootste risico’s zijn. Zo controleer je regelmatig de bereikbaarheid van je brandblussers, haspels en brandmeldknoppen. Alsook de nooduitgangen, de vluchtwegen, signalisatie, enzovoort. Op die manier krijg je een goed overzicht van de belangrijkste tekortkomingen op gebied van brandpreventie in je gebouwen.

In het kort

  1.  Neem de tablet met Safety Walk mee op rondgang
  2.  Duid belangrijke objecten aan door het icoon op het plan te slepen vanuit de bibliotheek
  3.  Neem eventueel een foto van het object en zijn omgeving voor extra duiding 
  4. Als je connectie maakt met het internet wordt deze info gesynchroniseerd naar Safety Reports

In het beste geval doe je deze rondgangen op papier en met een fototoestel in de hand. Dit kost veel tijd en bovendien moet je na je plaatsbezoek alles nog eens opnieuw ingeven in je computer, op die manier ben je dus dubbel werk aan het leveren. Ook wij bij Certeso ondervonden dezelfde problemen bij onze klanten, daarom hebben we Safety Walk ontwikkeld.

Opslaan van foto's van het object onder het icoon

Rondgang op tablet

Met Safety Walk kan je zelf eenvoudig een rondgang uitvoeren met een tablet. Met deze tablet maak je opmerkingen en neem je foto’s van alles wat er ontbreekt of moet aangepast worden, in één eenvoudige app. 

Met Safety Walk is het mogelijk om al die opmerkingen op je grondplannen aan te duiden, zo blijven ze steeds overzichtelijk en vind je alles eenvoudig terug. 

Koppeling met Safety Reports

Dankzij de koppeling met Safety Reports krijg je alles te zien wat je kan controleren, zoals brandblussers, nooduitgangen, detectoren, branddeuren, enzovoort. Naast deze controles kan je met de ingebouwde bibliotheek ook iconen toevoegen op je plan. Zo voer je vlotter een maandelijkse controle uit, zodat je gebouwen altijd veilig zijn!

Na je rondgang kan je alle gegevens terugvinden in Safety Reports en er een rapport van maken. Dubbel werk is dus verleden tijd. Bovendien werkt Safety Walk volledig offline en heb je bij elk plaatsbezoek de inventaris van je gebouw bij de hand.