Certeso

Safety Walk

Voordelen van Safety Walk

Safety Walk: het geheim voor een razendsnelle inventarisatie. Dankzij de ingebouwde databank van icoontjes kan je eenvoudig de belangrijke objecten op het plan aanduiden.

Weg met inventarisatie van blusmiddelen op papier. Vanaf nu kan je heel makkelijk en accuraat alle belangrijke objecten op de juiste plaats op het plan zetten. Geen dubbel werk meer achteraf.

Safety Walk
Opslaan van foto's of 360° foto's van het object onder het icoon

Dit heb je nodig

Safety WalkSafety WalkEen 360° camera en een afstandsmeter zijn niet verplicht om met de software te werken. Het is wel een mooie meerwaarde voor een volledige inventarisatie. Maar enkel de tablet met de software volstaan.

Zo werkt het

Safety WalkMet de hulp van jouw Bosch afstandsmeter en een 360° camera maak je ter plaatse in één keer een volledige inventarisatie. Neem de tablet mee tijdens jouw rondgang. Bij het opmerken van belangrijke objecten zoals blusmiddelen, haspels, elektrisch gevaar,… kan jij deze aanduiden op je grondplan. Je kan zelfs extra duiding geven aan de exacte locatie van het object door er een foto van te nemen met de tablet en toe te voegen aan het icoon. Nog meer overzicht toevoegen? Ook 360° foto’s kan je uploaden in Safety Walk. De afstandsmeter helpt jou de exacte afmetingen te bepalen van de locatie. De correcte afstand kan je op het plan meteen noteren.

In het kort

  1.  Neem de tablet met Safety Walk mee op rondgang
  2.  Duid belangrijke objecten aan door het juiste icoon op het plan te slepen vanuit de bibliotheek
  3.  Neem eventueel een foto of 360° foto van het object en zijn omgeving voor extra duiding
  4. Gebruik de afstandsmeter om de juiste afmetingen op het plan te noteren
  5. Als je connectie maakt met het internet wordt deze info gesynchroniseerd naar Safety Reports

Graag meer info?

Voor een snelle inventarisatie
  • Opslaan van (360°) foto's
  • Integratie met afstandsmeter
  • Offline te gebruiken