Certeso

Safety Reports

Ben jij verantwoordelijk voor de brandveiligheid in jouw gebouw. Of beheer je misschien meerdere gebouwen? Dan weet je zeker dat alle documenten verzamelen enorm tijdrovend is. Een duidelijk overzicht behouden over meerdere gebouwen is een uitdaging. Met Safety Reports kan je eindelijk alles in één toepassing bekijken. 

Safety Reports, da's efficiënt werken

Bekijk de video in YouTube

Safety Reports is een all in one programma met een databank én tekentool. Je verdoet geen tijd meer aan het bijhouden van info op papier, in Excel-lijsten of verschillende systemen. Uw veiligheid verdient één centraal en eenvoudig beheersysteem. 

Je voegt één keer al jouw info toe. Vanaf dan kan je vanuit de toepassing al jouw belangrijke brandveiligheidsrapporten genereren zoals evacuatieplannen en interventiedossiers.

Bij wijzigingen aan het gebouw kan je deze makkelijk aanpassen in de toepassing. Met slechts enkele klikken kan je dan jouw rapporten opnieuw genereren. Zo blijven jouw documenten altijd up-to-date.

Wil jij tijd besparen?

Met Safety Reports heb je een databank én tekentool in één. Het is een veilige online toepassing die al gebruikt wordt door veel industriële bedrijven, ziekenhuizen en scholen.

Safety reports gaat je heel wat tijd besparen dankzij de ingebouwde standaardrapporten en databank van pictogrammen.

Je kan bestaande plannen gebruiken. Maar heb je die niet, dan kan je met de tekentool ook zelf snel en eenvoudig nieuwe plannen tekenen. Of zelfs bestaande plannen hertekenen. Verouderde plannen zijn verleden tijd.

Op die manier werk je niet alleen sneller, maar ook veel efficiënter en kan iedereen in je team meteen de juiste gegevens vinden.

Werk niet harder, maar efficiënter

Één plaats voor al jouw rapporten

Basisopleiding

Om goed van start te gaan voorzien we een basisopleiding brandpreventie gericht op rapportering. Onze toepassing kan online gebruikt worden maar kan ook geïnstalleerd worden binnen uw bedrijf. Gegevens kan u altijd exporteren om in andere toepassingen te gebruiken

Safety Reports proberen?
Vraag jouw demo aan

Wil je de toepassing eens live in actie zien?
Maak een afspraak voor jouw online demo met één van onze experten.