Safety Reports

Al je veiligheidsinformatie op

Als werkgever of preventieadviseur vindt u de veiligheid van de medewerkers erg belangrijk. Maar het veilig stellen en conform maken van meerdere vestigingen is tijdrovend. Een duidelijk overzicht behouden over mogelijk meerdere gebouwen is een uitdaging. Toch kan het ook op een efficiëntere manier.

Één veiligheidssysteem, alle info

Wat denkt u van...

  • Één systeem met alle info over uw vestigingen
  • Interventiedossiers en evacuatieplannen maken
  • Een systeem dat eenvoudig is in gebruik
  • Een dynamisch programma waarin u alles kan aanpassen

Safety Reports is een alles in één programma. U verdoet geen tijd meer aan het bijhouden van info op verschillende systemen. Uw veiligheid verdient één centraal en eenvoudig beheersysteem. 

Video afspelen

Safety Reports, da's efficiënt werken

Met onze software kan u alles op één plaats raadplegen. U beheert uw sites met zijn gebouwen en verdiepingen allemaal online. Dankzij de ingebouwde bibliotheek van pictogrammen kan u eenvoudig een evacuatieplan en interventiedossier genereren. Het resultaat? Een snelle en eenvoudige manier om op elke locatie de veiligheid te garanderen.

  • In kaart - Breng al uw vestigingen in kaart.
  • Evacuatieplannen - Genereer kant en klare evacuatieplannen.
  • Pictogrammen - Gebruik de ingebouwde bibliotheek van pictogrammen
  • Exporteren - Exporteer naar een PDF, Word of Excel-rapport

Veiligheidscontroles? Die doe je

Als u uw veiligheidsmiddelen registreert in Safety Reports worden er controlerondes aangemaakt. Volgens de planning worden de taken automatisch verstuurd naar uw smartphone. Een veiligheidscontrole? Die doet u dus gewoon met uw mobiel toestel. Ziet u een afwijking? Neem een foto van het probleem en upload het in de app. Alle resultaten vindt u daarna terug in Safety Reports.

Safety Map

Inventariseer

Maak of importeer een inventaris van uw veiligheidsuitrusting. Op basis van deze inventaris worden de controle rondes aangemaakt.

Plan controles

U maakt een planning voor elke controle die uitgevoerd moet worden. Taken worden aangemaakt en verstuurd naar de mobiele toestellen.

Scan en check

Controles worden uitgevoerd met mobiele toestellen. Elk probleem wordt vastgelegd met een aantal foto’s en eventueel een opmerking.

De toepassing ? Meld je hier aan

Safety Reports

© 2018 Certeso
Alle rechten voorbehouden

info@certeso.com
+32 11 20 10 51

Diestsesteenweg 114
3540 Herk-de-stad

Disclaimer en privacy
BTW: BE0463 433 039