Certeso

Wayfinding op maat

Naast onze veiligheidssignalisatie specialiseren wij ons ook in wayfinding. 
Duidelijke bewegwijzering is onmisbaar in publieke gebouwen of grotere oppervlaktes.

Wat is wayfinding?

De letterlijke vertaling van wayfinding is ‘weg vinden’. Dankzij deze bordjes die ruimtes aanduiden of aanwijzen kunnen bezoekers makkelijk de weg vinden. Indien je geen wegwijzers plaatst riskeer je dat mensen verdwalen of veel tijd verliezen met het zoeken naar ruimtes. Bewegwijzering is vooral belangrijk in complexe constructies, in grote gebouwen of op uitgestrekte terreinen.

Wayfinding
Bewegwijzering en veiligheidssignalisatie voor de kiosken van Gare Maritime (site van Tour & Taxis)

Het belang van wayfinding

Iedereen heeft het wel al eens meegemaakt. Een ruimte of gebouw niet meteen vinden terwijl je een afspraak hebt kan je heel wat stress opleveren. Als je dat al eens hebt ervaren, dan kan je ervan meespreken dat dat niet erg aangenaam is.

Tijd is tegenwoordig ook een kostbaar bezit. Verdwalen en de weg zoeken kost veel van jouw kostbare tijd. Zo verliest de bezoeker niet alleen zijn tijd maar ook zijn aangename ervaring met zijn bezoek aan jouw gebouw of site. Slechte bewegwijzering kan dus ook een negatief effect hebben op de ervaring  en het gevoel van gastvrijheid.

Wil je dus mensen op een aangename en ontspannende manier ontvangen? Dan is goede bewegwijzering absoluut geen overbodige luxe. Genoeg redenen dus om voldoende bewegwijzering te voorzien. 

Eigen productie van wayfinding

Wayfinding
Certeso heeft zijn eigen productie van veiligheidssignalisatie en wayfinding

Bij Certeso beschikken we over een eigen printer om op grote schaal signalisatie te drukken. Dit laat ons toe om alleen maar de beste kwaliteit af te leveren. Omdat we instaan voor onze eigen productie wordt jouw project volledig door ons in goede banen geleid van begin tot eind. 

Een ontwerp in jouw huisstijl

Ben je op zoek naar bewegwijzering in een stijl die past bij jouw organisatie of bedrijf? Dat kan! Dankzij onze eigen grafisch ontwerper kunnen wij wayfinding ontwerpen die volledig past bij jouw huisstijl. Onze wayfinding is volledig op maat en kan dus helemaal gepersonaliseerd worden. 

Professionele plaatsing

Wayfinding
Plaatsing van wayfinding in de sporthal van gemeente Beveren

Al jaren plaatsen onze experten veiligheidssignalisatie. Dankzij hun ervaring en kennis weten ze exact hoe jouw bewegwijzering geplaatst zal moeten worden om goed zichtbaar te zijn voor jouw bezoekers.

Wayfinding

Offerte aanvragen

Wayfinding op maat
  • Ontwerpen volgens huisstijl
  • Eigen productie en bedrukking
  • Kwalitatieve plaatsingsdienst