Certeso

Veiligheidssignalisatie voor elk interieur

Als werkgever moet je verplicht pictogrammen ophangen. Vaak is er maar een beperkte keuze en past het pictogram niet helemaal bij de inrichting van bijvoorbeeld een winkelconcept. Bij Certeso zijn we ervan overtuigd dat veiligheidssignalisatie niet enkel praktisch kan zijn, maar ook mooi.

Zijn uw pictogrammen nog up-to-date?

De veiligheidspictogrammen krijgen vaak een nieuw, moderner uiterlijk. Het is belangrijk uw signalisatie aan te passen aan de nieuwste uitvoering zodat de pictogrammen hun functie niet verliezen. Heeft u weinig ervaring met het ophangen van het juiste aantal pictogrammen? Onze experten helpen u graag conform te maken.

Veiligheidssignalisatie

Onze veiligheidssignalisatie

Mooie afgewerkte veiligheidssignalisatie in aluminium of in kunststof. Naar welke gaat uw voorkeur? Wij maken onze pictogrammen zelf met veel zorg en voor een goede prijs-kwaliteit. De pictogrammen zijn verkrijgbaar in verschillende groottes. Dankzij onze eigen in-house productie zijn er ook voldoende mogelijkheden voor u tot maatwerk.

Hulp nodig bij het monteren van de pictogrammen?

Geen tijd om de signalisatie te plaatsen? Ons Safety Team helpt u graag uit de nood. Wij kunnen bij u ter plaatse onze signalisatie en evacuatieplannen monteren.

Samen kijken we naar de meest geschikte plaatsen voor uw pictogrammen en vluchtwegen. U kan vrijblijvend een afspraak maken voor een offerte op maat.

Offerte aanvragen

Veiligheidssignalisatie
  • Eigen productie
  • Verschillende materialen
  • Hedendaags en modern
  • Eigen montagedienst