Nog snellere inventarisatie

Vanaf nu verlopen onze inventarisaties op locatie nog vlotter dan anders. Maak kennis met Safety Walk, ons nieuw softwareproduct. Dankzij de applicatie kunnen wij razendsnel en accuraat ter plaatse een inventarisatie maken.

Mobiele inventarisatie

Om evacuatieplannen op te maken doen onze medewerkers van het Safety Service Team regelmatig rondgangen. Op deze manier kunnen ze de huidige situatie bekijken en de vluchtwegen bepalen. Maar nog belangrijker, noteren ze welke blusmiddelen en andere brandveiligheidsuitrusting waar staat. Zo kunnen ze deze info later gebruiken om de evacuatieplannen zo correct mogelijk op te maken. Een exacte locatie vastleggen op een blad papier is niet eenvoudig. Daarom ontwikkelden we een app die het werk een stuk makkelijker maakt. Zo kan je in no-time een inventarisatie maken en win je tijd om andere zaken uit te voeren. Maak kennis met Safety Walk!

Snelle inventarisatie

Wat het doet

In de app op je Android tablet kan je de grondplannen die je ter beschikking hebt uploaden. Niet meteen een grondplan ter beschikking? Je kan ook een inventaris maken op een foto van een schets (wel niet zo accuraat). De tablet met je grondplannen neem je mee tijdens je rondgang. Dankzij de ingebouwde databank van icoontjes kan je eenvoudig de belangrijke objecten op het plan aanduiden. Onder elk icoontje kan je ook een foto uploaden van de huidige situatie. 

Voor een volledige inventarisatie

Safety WalkSafety WalkWil je een zo volledig en accuraat mogelijke inventarisatie. Dan kan je ook werken met een afstandsmeter en een 360° camera. Met de afstandsmeter kan je de exacte afstand van de ruimtes meten. De eenheid kan je op het plannetje noteren. Ook kan je met een 360° camera een foto nemen van elke ruimte of elk belangrijk object in de ruimte. Die kan je dan ook opslaan in Safety Walk voor een volledig beeld van de situatie. Deze twee tools zijn dus niet verplicht om te kunnen werken met Safety Walk maar geven wel de meest volledige en correcte resultaten. Maar enkel de tablet met de software volstaan.

Graag meer info?

Voor een snelle inventarisatie
  • Opslaan van (360°) foto's
  • Integratie met afstandsmeter
  • Offline te gebruiken

© 2020 Certeso
Alle rechten voorbehouden

info@certeso.com
+32 11 20 10 51

Industriepark 1003
3545 Halen

Disclaimer en privacy
BTW: BE0463 433 039