Certeso blog

Zo was beurs in Leuven

Het was niet onze eerste Prenne. In het verleden waren we bij bijna alle Prenne beurzen van de partij. Maar deze Prenne op 1 maart 2018 was voor ons toch wel een beetje speciaal. We staan er voor het eerst met onze nieuwe naam Certeso, en niet meer als IOS International. We zijn heel erg benieuwd naar de reacties!

8:00 u - Tijd om de stand op te zetten

Op een wel heel erg koude ochtend verplaatsen we ons richting Leuven voor Prenne 45. Aangekomen aan de Brabanthal zetten we onze stand op. Helemaal klaar voor de beurs! Op de tafel liggen onze flyers, evacuatieplannen en pictogrammen klaar voor de bezoekers.

Prenne 45

9:00 u - De zaal verkennen

We maken kennis met onze buren en collega-standhouders. Ook voor ons een opportuniteit om andere vakgebieden te leren kennen. Er waren trouwens enorm veel standhouders, maar ook heel wat bezoekers!

Prenne 45

11:00 u - Kom dat zien, kom dat zien!

Onze folders worden gretig uitgedeeld aan de grote groep bezoekers. De stapel blijven aanvullen is de boodschap! Gelukkig waren we goed voorbereid en namen we een extra grote voorraad aan promotiemateriaal mee. 

Prenne 45

12:00 u - Lunchpauze

Tijdens de lunchpauze nemen de bezoekers uitgebreid de tijd om te genieten van het heerlijk buffet. Maar ook onze stand werd druk bezocht tijdens de middagpauze. Niet alleen onze nieuwe brochures trekken de aandacht, ook onze software is erg in trek bij de leden van de beurs. 

Prenne 45

14:00 u - Rondneuzen bij de buren

Ook collega-standhouders komen een kijkje nemen aan onze stand. ‘De nieuwe folders zien er heel erg leuk uit!’, horen we van Christophe van Go4Safety. Dat horen we natuurlijk graag!

Prenne 45

17:00 u - Op naar de volgende beurs!

Wat doe je op het einde van een beurs? Afspraken maken voor volgende beurzen natuurlijk! We bekijken samen het voorlopige grondplan van Worksafe. Zien we jullie daar ook terug? Na een geslaagde Prenne pakken we in en trotseren we de kou terug naar huis. Tot een volgende keer, Prenne!

Prenne 45
Nog meer artikels

© 2020 Certeso
Alle rechten voorbehouden

info@certeso.com
+32 11 20 10 51

Industriepark 1003
3545 Halen

Disclaimer en privacy
BTW: BE0463 433 039